Kvantitativno istraživanje - Klasnić, Ksenija, sociologinja (Array, 2013)
U radu se iznose rezultati anketnog istrazivanja na temu ekonomskog nasilja nad ženama u intimnim vezama koje zive sa svojim partnerima. Istrazivanje je provedeno u Hrvatskoj 2012. godine na reprezentativnom uzorku žena.