Kaštelina na otoku Rabu - od rimske vile do ranobizantske utvrde - Jurković, Miljenko; Brogiolo, Gian Pietro; Turković, Tin Chavarria Arnau, Alesandra, Marić, Iva (2012)
Rad predstavlja sukus svih dosadašnjih arheoloških kampanji na rtu Kaštelina kod Kampora na otoku Rabu. U radu je iznesena konačna interpretacija nalaza kao i revidirana datacija pojedinih slojeva.
HRV