Krilatice kao leksikografski izazov - Sesar, Dubravka (Array, 2013)
U prilogu se raspravlja o teorijskoj utemeljenosti i mogućnostima leksikografske obrade krilatica kao posebne vrste malih, ponajprije književnih oblika i citata iz poznatih izvora koji su se eptonizirali, a koje dijelom obrađuju i frazeološki rječnici. Članak se posebno oslanja na njemačke, ruske i poljske "krilatološke" radove i rječnike (jednojezične i dvojezične) te predlaže mogući sustav obrade hrvatskih krilatica.