Skriveno blago Pejačevića - Maković, Zvonko (Array, 2013)
Tekst donosi sintezan uvid u značaj izložbe povodom koje je izašla ova publikacija, kao i o značaju obitelji Pejačevića u povijesti umjetnosti Slavonije od kraja 17. do sredine 20. stoljeća.