Kako pripremiti djecu i adolescente za povratak iz progonstva? - Kuterovac, Gordana (Array, 1995)
U poglavlju se daju savjeti za psihološku pripremu djece i adolescenata za povratak u ratom opustošena područja nakon izbivanja u progonstvu ili izbjeglištvu.