Cztery poziomy ujezykowienia kodu niewerbalnego w jezyku chorwackim a polskim - Pintarić, Neda (1996)
Autorica prati razvitak procesa ujezičenja neverbalnoga koda na rječničkome korpusu poljskoga i hrvatskog jezika, i to na četirima semantičkim razinama.
Projekt MZOS
OTHER