Carski kult u rimskim literarnim izvorima - Kuntić-Makvić, Bruna (1997)
Procjenjuju se mogućnosti literarnih izvora kao pomoći u arheološkom istraživanju i ilustriraju se odabranim primjerima.
Materijali : prilozi za povijest i kulturu Istre ; br. 9
Projekt MZOS
HRV