Osobno ime u imenskoj formuli - Frančić, Anđela (Array, 1998)
U radu se na primjerima međimurske antroponimijske građe od 17. do 20. stoljećapreti usustavljivanje imensko-prezimenskih sintagmi, a osobita se pozornost pridaje analizi osobnog imena u službenoj imenskoj formuli i to: tvorbenoj strukturi osobnog imena, stranom utjecaju na izbor osobnog imena te mjestu osobnog imena u imenskoj formuli.