Prijedlog za hrvatski semantikon kao sintezu leksika i gramatike - Pintarić, Neda (Array, 1998)
Autorica opsežno analizira mogućnosti izrade hrvatskoga semantikona koji bi predstavljao odgovarajuću sintezu leksika i gramatike hrvatskoga književnoga jezika.