Istoimenost i (onomastička) komunikacija - Frančić, Anđela (Array, 2000)
Istoimenost različitih onomastičkih sadržaja dovodi do teškoća u onomastičkoj komunikaciji unatoč tome što se dotično ime javlja u različitim onomastičkim kontekstima. U radu se na mnogobrojnim primjerima prikazuje kompleksnost problema.