Access to Museum Objects and Information about the Objects : the Zagreb Experience - Vujić, Žarka; Zlodi, Goran; Faletar, Sanjica Ivetić, Helena (2000)
Rad se bavi odnosom nove tehnologije i pristupa muzejskim zbirkama: iskustvo zagrebačkih umjetničkih muzeja i galerija
Projekt MZOS
ENG