Ogledna i uporabna komunikacijska norma - Zakon o poljskom jeziku i njegovoj zaštiti - Sychowska-Kavedžija, Jolanta (1998)
U članku se razmatraju osnovna pitanja ogledne i uporabne komunikacijske norme u poljskom jeziku s obzirom na primjenu Zakona o poljskom jeziku, odnosno njegovoj zaštiti.
Projekt MZOS
HRV