Tipovi frazema-fonetskih riječi - Fink, Željka (Array, 2000)
Sa strukturnog aspekta frazemi se dijele na fonetske riječi, skupove riječi i rečenice. Fonetske bi se riječi pak mogle podijeliti na dvije skupine. U prvoj bi bili pravi frazemi-fonetske riječi, a unutar nje mogu se izdvojiti tri podskupine:prva se odnosi na frazeme-fonetske riječi koji su sintaktički samostalni, druga na uzvične frazeme-fonetske riječi, a treća na modalne frazeme izražene fonetskom riječju. Drugu skupinu čine potencijalni frazemi-fonetske riječi.