Organiziranje mreže suradnika na terenu - Radićeva etnografska metoda kao oblik "narodnog prosvjećivanja&#34 - Grbić, Jadranka (Array, 2000)
Rad se bavi nekim specifičnostima Radićeve etnografske metode i odjeka što ga je njegova metoda imala na terenu tj. na selu.