Turkološke marginalije o Relkovićevu Satiru - Čaušević, Ekrem (2000)
U radu se skreće pozornost na neke zanimljivosti u vezi sa sadržajem Relkovićeva Satira, između ostaloga i na činjenicu da je jedna priča iz uvodnog teksta najvjerojatnije preuzeta iz turskoga izvornika.
Projekt MZOS
HRV