Učenje na oddalečenost i možnosti za permanentno stručno usovršuvanje - Lasić-Lazić, Jadranka (1999)
Blagodarejki na informaciskata tehnologija i globalnata povrzanost, denes znaenjeto se producira i distribuira pobrgu od sekoraš. Kvantitetot na informaciite (a informacijata ne e isto što e znaenjeto) ke ni proizveduva se pogolem haos ako kako poedinci, struki i opštestvo ne se podgotvime za nivno optimalno koristenje.
Projekt MZOS
OTHER