Das Projekt Tilurium. Die Wehrmauern. - Sanader, Mirjana; Tončinić, Domagoj (2005)
Prikazan je do sada istraženi i rekonstruirani sustav gradnje obrambenih zidova rimskog legijskog logora Tilurija.
Projekt MZOS
GER