Lo studio dell'italianistica all'Universita' di Zagabria - Roić, Sanja (2004)
Pregled povijesti Odsjeka za talijanistiku na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te aktualne situacije studija s nastavničkog i studentskog aspekta u cilju povezivanja i suradnje s talijanskim i evropskim institucijama
Projekt MZOS
ITA