What formal and/or discursive elements constitute/determine the genre of travel writing? - Duda, Dean (2003)
Izlaganje obuhvaća obradu žanrovskih orijentira putopisnoga diskurza na temelju poststrukturalističkih književnoteorijskih ideja, povijesti svakodnevice i interdisciplinarnog područja kulture putovanja.
Projekt MZOS
ENG