Prvi hrvatski katolički kongres - korak naprijed u afirmaciji političkog katolicizma u Banskoj Hrvatskoj - Strecha, Mario (2002)
Prvi hrvatski katolički kongres - korak naprijed u afirmaciji političkog katolicizma u Banskoj Hrvatskoj
Projekt MZOS
HRV