Odnos čovjeka i okoliša na višegraničju ; Torčanska Podravina tijekom druge polovice XVIII. stoljeća - Petrić, Hrvoje (Array, 2003)
Tekst obrađuje odnos čovjeka i okoliša u drugoj polovici 18. stoljeća na višegraničnom prostoru na primjeru sela Torčeca i okolice.