Problems of Computerized Interpretation of Protostatistical Data on Militarisation of the Karlovac Generalate in the Middle of the 18th Century - Roksandić, Drago (2001)
Statistička analiza tabelarno obrađenih podataka o militarizaciji karlovačkog generalata, vrsti privređivanja, demografskim fluktuacijama, dobivenih na osnovu obrađivanja izvorne građe iz 18. stoljeća.