Contacts between Greece and Pannonia in the Early Iron Age (with special concern to the area of Thessaloniki) - Potrebica, Hrvoje (Array, 2002)
Autor se bavi konceptima importa i imitacije na primjeru kontakata između Panonije i Grčke u starijem željeznom dobu, s posebnim osvrtom na prostor oko Soluna.