Etničke i nacionalne zajednice ili manjine u Republici Hrvatskoj - Grbić, Jadranka (Array, 2002)
Autorica predstavlja manjine koje se od 2000. godine nalaze u Ustavu RH, njihovo doseljanje te situiranost na području Hrvatske.