Nikad više uvijek iznova - Čale, Morana (Array, 2004)
Naslov i podnaslov Marinkovićeva "romana fuge", Never more, intertekstualnim i intersemiotičkim uputama tvore okvir za čitanje koje teži raspoznati formalna načela koja ravnaju tekstom. Polazeći od pretpostavke da se zaplet odvija u prvome redu na diskurzivnoj razini te se konstruira oko prividne semantičke "praznine" koju treba ispuniti značenjima, rad ukazuje na aspekte teksta koji su izrazito srodni tumačenju Sofoklove Antigone koje je Jacques Lacan izložio u VII. seminaru o Etici psihoanalize te ih nastoji primijeniti u istraživanju proizvodnje romanesknoga smisla.