Primorski i lički Bunjevci kao posebna skupina hrvatskog nacionalnog bića - Holjevac, Željko (Array, 2004)
Autor daje pregled povijesti i baštine ličkih i primorskih Bunjevaca, posebne grane hrvatskog nacionalnog bića koja se u posljednjih više od stotinu godina u potpunosti integrirala u modernu hrvatsku naciju.