Isprave bosanskih vladara izdane u Jajcu - Brković, Milko; Paškvkalin, Veljko; Lovrenović, Dubravko Šunjić, Marko; Mikulić, Planinka Blažević, Velimir; Fabijanić, Radmila Karamatić, Marko; Hadžibegović, Iljas Išek, Tomislav; Pranjković, Ivo Knezović, Pavao; Gavran, Ignacije Džaja, Srećko M.; Ivanković, Željko Vrgoč, Miro (2002)
Autor donosi isprave koje su bosanski vladari izdali u Jajcu, pa ih onda obrađuje s povijesnog, diplomatičkoh i paleografskog stajališta.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV