Glorija i Gloriana - Čale Feldman, Lada (Array, 2004)
Dijeleći poticaj na proliferaciju polinimije, ističući citatnost i iterabilnost osobnog imenovanja, imena-naslovi "Glorija" i "Gloriana" natkriljuju množinu unutarnjih i izvanjskih jeka svjetova koje identificiraju, konfuziju uloga i ontoloških planova, korespondencije kazališnih i nekazališnih okvira svojim alegorijskim etimološkim posestrimstvom, što slavu poratnog socijalizma u Marinkovićevoj otočnoj župi i uspon i pad slave hrvatskog proljeća u Senkerovoj provincijalnoj zabiti srazuje s imenima, predlošcima, kodovima i pitanjima dostojnim europskih obzora.