Jezikoslovni stavovi i jezična praksa Šimuna Kožičića Benje - Kuštović, Tanja (Array, 2001)
U radu se analiziraju jezični stavovi Šimuna Kožičića Benje i pokušava se ustanoviti u kojoj je mjeri Kožičić uspio provesti svoje stavove u knjigama koje je sam tiskao.