Glagoljaška djelatnost Šimuna Kožičića Benje - Kuštović, Tanja (Array, 2003)
U radu se navodi Kožičićeva glagoljaška djelatnost, analiziraju se jezikoslovni stavovi i na prilozima kao vrsti riječi pokušava se utvrditi koliko je on u praksi uspio provoditi svoje jezikoslovne stavove.