'Par nas s Parnasa' ili kako je Krešimir Kovačić nacrtao bradu i brkove hrvatskim liricima - Fališevac, Dunja (Array, 2004)
U radu se analizira parodičko djelo Krešimira Kovačića, poraćeno karikaturalnim prikazima hrvatskih lirika Pjera Križanića te se ispituju modusi Kovačićeva parodiranja hrvatskih mladih lirika.