Analiza alaringealnog glasa i govora - Mušura, Maja (Array, 2003)
Tri skupine alaringealnih govornika su komparirane: ezofagealni govornici, traheoezofagealni govornici i skupina koja se služi govornim aparatom. Akustičkom obradom analizirane su varijable glasa i izgovora.