Narodne i/ili nacionalne čipke - Petrović, Tihana (2004)
Autorica u ovom radu skreće pozornost na dosada manje poznate i obrađivane motive čipaka s narodnim/nacionalnim motivima u razdoblju od 1930.-tih godina do početka Drugog svjetskog rata i stavlja ih u kontekst tadašnjih društvenih, ekonomskih i političkih prilika u Hrvatskoj.
Projekt MZOS
HRV