Rukotvorstvo u nastavi zavičajne povijesti - Petrović, Tihana (2003)
Autorica daje sažeti prikaz podučavanja rukotvorstva u visokoškolskoj, srednjoškolskoj i osnovnoškolskoj naobrazbi. U drugom dijelu rada na primjeru lepoglavske čipke prikazuje moguće pristupe istraživanju rukotvorstva u suvremenoj nastavi zavičajne povijesti.
Projekt MZOS
HRV