Elementi netečnosti u govoru i jezična kompetencija - Deželjin, Vesna (Array, 2005)
U sklopu istraživanja posvećenoga neurolingvističkim aspektima bilingvizma, analiziraju se iskazi studenata talijanistike kako bi se utvrdio odnos između netečnosti u govoru i njihove jezične kompetencije.