O jezičnoj i jezikoslovnoj kompetenciji (poredbeno proučavanje slovenskoga i hrvatskoga danas) - Peti-Stantić, Anita (Array, 2003)
U referatu se o ovladavanju jezičnom i jezikoslovnom kompetencijom raspravlja sa stajališta razumijevanja i tumačenja reda riječi u suvremenom slovenskom i hrvatskom jeziku.