Motivi rijeka u usmenom i suvremenom pjesništvu - Kovač, Zvonko (2003)
U radu se afirmira ekološki pristup u proučavanju književnosti te se istražuju motivi rijeka, napose Drave, u narodnom, novijem i suvremenom pjesništvu.
Projekt MZOS
HRV