Andrićeva "eksplicitna semiotika" (poetika, ekologija) - Kovač, Zvonko (2003)
Predavanje je nastalo na temelju širega istraživanja, a ograničilo se na ekološki pristup i problematiziranje pojma poetike i ekologije u Znakovima pored puta Ive Andrića.