Hadrovicsev prinos proučavanju međimurske ojkonimije - Frančić, Anđela (2001)
Prikazuje se sadržaj i koncepcija Hadrovicseva prvijenca naslovljenog Murakoz helynevei, osvrće se na razlike između povijesnoga ojkonimijskog sustava u tom radu i suvremenoga međimurskog ojkonimikona te ukazuje na mjesto koje Murakoz helynevei danas zauzima u proučavanju međimurske ojkonimije.
Projekt MZOS
HRV