Hungarizmi u međimurskim prezimenima - Frančić, Anđela (2003)
Prateći potvrde međimurskih prezimena kroz povijest, uočava se zastupljenost onih s mažarskim elementima u izrazu. Određuje se jezična razina kojoj ti elementi pripadaju te određuje vrijeme njihova unosa u međimurski prezimenski sustav.
Projekt MZOS
HRV