Psihološko-pedagoška pomoć učenicima stradalim u ratu - Barath, Arpad (Array, 1993)
U izlaganje je opisan program psihološko-pedagoške pomoći učenicima stradalima u ratu ostvaen u suradnji UNICEFa i Ministrastva prosvjete Republike Hrvatske.