Psihološko-pedagoška pomoć učenicima stradalim u ratu - Barath, Arpad; Kuterovac, Gordana; Franc, Renata Matulić, Vesna (1993)
U izlaganje je opisan program psihološko-pedagoške pomoći učenicima stradalima u ratu ostvaen u suradnji UNICEFa i Ministrastva prosvjete Republike Hrvatske.
HRV