Zatvorske knjižnice u Hrvatskoj - Horvat, Aleksandra (Array, 2004)
U radu se prikazuje istraživanje o stanju zatvorskih knjižnica u Hrvatskoj. Istraživanje je provedeno2003. godine i obuhvatilo je sve zatvorske ustanove u zemlji.