Zatvorske knjižnice u Hrvatskoj - Horvat, Aleksandra; Nebesny, Tatjana (2004)
U radu se prikazuje istraživanje o stanju zatvorskih knjižnica u Hrvatskoj. Istraživanje je provedeno2003. godine i obuhvatilo je sve zatvorske ustanove u zemlji.
Projekt MZOS
HRV