Rešetarove paleslavističke teme: s margina - Žagar, Mateo (Array, 2005)
U radu se donosi pregled nekoliko Rešetarovih radova koje je posvetio paleoslavističkom korpusu. Iz njih se vidi da mu to nije bila glavna preokupacija, ali da radovi imaju visoku znanstvenu razinu.