Milan Rešetar - proučavatelj dubrovačke drame i kazališta - Fališevac, Dunja (Array, 2004)
U radu se opisuju Rešetarovi radovi koji se bave dubrovačkom dramom i kazalištem te se pokazuju njegovi ne samo vrhunski tekstološki nego i književnopovijesni, teatrološki i kulturološki rezultati.