Kako znamo da govorite srpski: poteškoće u učenju srodnih jezika - Jelaska, Zrinka; Hržica, Gordana (2002)
U radu se iznose obilježja govornika srpskoga jezika koja ih otkrivaju ne samo kao strane govornike, nego baš kao govornike srpskoga jezika
Projekt MZOS
HRV