O prikazu hrvatskoga kralja na reljefu iz Solina - Fisković, Igor (2002)
U radu se obrađuje stilska povezanost znamenitog reljefa kralja iz splitske krstionice s drugim figuralnim reljefima iz Zadra i Solina.
**za potpuni bibliografski opis nedostaju ime skupa te mjesto i vrijeme odrzavanja skupa (admin)
Projekt MZOS
HRV