Knjižnica škole Hawthrone u Beverly Hillsu u Kaliforniji - Hebrang Grgić, Ivana (2002)
Opisan je model financiranja američkih školskih knjižnica, izgled knjižnice, prostorije te fond i nabavna politika. Objašnjen je raspored građe i način nabave opreme. Opisane su aktivnosti koje knjižnica provodi u suradnji s roditeljima i javnim osobama.
HRV