Elementi zasnivanja ekološke svijesti u nas - Čaldarović, Ognjen (1988)
U radu su prezentirani osnovni sociološki nalazi u vezi sa zasnivanjem ekološke svijesti o okolišnim problemima. U tom se smislu prezentiraju rezultati istraživanja i teorijske konstatacije o tome što sve utječe na oblikovanje ekološke svijesti.
HRV